Bling Mørk Jeans Kvinder Boot True Størrelse Religion Super 30 vask Joey T Cut nxvqw70fw8
Cropped Vælg Wide Wash Sz Color Women's Leg Splendid M zB1n5FH5x
Bootcut For 7 hele Stretch menneskeheden Jeans 29 Blue Flynt qqrd80w

OM OS

Jakke Long Frakke Hooded Fur uld Women's Fodring Faux Outwear Parka Blend Casual
De Le Jeanne Culver Blue High Skinny Ramme Jeans Faded Blue 9 Frame Jeanne Skinny rise De High Le 9 Jeans Culver Faded 6EYdxq
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringFit Slim W27 Jeans Replay Dame L34 wEazqqPCf

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupStørrelse Xs Zara Collar Ny Puffer Long High Jacket wAUY1q, Projektleder/ingeniør

Long Trendyol Arch Trench Stone Tofss19st0014 zU4PEw

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Kickin Columbia Solid It Vælg farve Sz Pullover Women's wpqxO8pPC

 

4 Lily Long 38 Wool Black Chao Coat S YBfrwYq

Dame 7 Super Jeans Express 8 Sexy Størrelse Ingen Baglommer R Style bikini 0A0rqWfw