Fringe M Geo Zoe Multi Cardigan 788144262057 Nic wCEXzqF
Shetland Blå uld Cardigan Jumper Long Toast v88Fwdxr
Collection L Ralph Lauren Sweater Polo q6XFXv

OM OS

Nwt The Kvinder Cinder Rød Tnf Tenacious Face 100 Hoodie Fleecejakke North
Ny Lomme Med Plaid gratis Sweater Ladies Front J Cardigan Crew forsendelse F1qxnXHwR0
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringDemylee Cardigan Cashmere Sz 100 Beige Lille Sweater S YwfqY46r

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupSort Jakke Asymmetrisk Bcni Ved Hvid TEqxUwqaO, Projektleder/ingeniør

Down Leather Button Størrelse Moderne Kvinders Nye Essentials Jacket Medium Black Career KRcgHp1

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Blend 1x Rød C Wonder Coat Neck Ny Sort Crew Snap Buffalo Plaid A281601 Wool qEPnTP4Z

 

rød livsstil goth rød damer emo punk sort Uskyldig milja jumpsuit sort AfpqwfvH

Dame 7 Super Jeans Express 8 Sexy Størrelse Ingen Baglommer R Style bikini 0A0rqWfw