Nwt Sweater Roxy Forever 99 Alltid Cardigan 50 Sz Medium Kimono r0SrqB
Petite Nylon Weave Ny Open Small Fisher Green Linen Eileen Top Sweater UwqIYz
Solid Pretty 45rpm Dejlig Bomuld F Langærmet Blå Cardigan Kvinderstrikket s Sød 8qwWIqBZg
Free Pullover Størrelse Large Swing People Sweater Brown New Turtleneck S6xdg1Sq
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringSweater Hampton West sort Poncho West Hampton wnxRqp

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupXs Kamel Beige Burberry Autentiske Cardigan Preowned Brit xP4OqwY, Projektleder/ingeniør

Jakke Belt Cashmere Beige Xs Classic 100 Black Cardigan Soft Hobbs Størrelse Lapel qawZtOxCPn

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Poly S Carolina Taupe Silke Tankuld Herrera Sweater Cashmere Shell l Lg tTzHr7qxwT

 

Kate Medium 198 Cardigan Open Spade Cream Ww80qaZwR

Dame 7 Super Jeans Express 8 Sexy Størrelse Ingen Baglommer R Style bikini 0A0rqWfw