Fur Jacket Women's Shearling Burgundy Coat Xl Real 33147 gtt5wqf
Moto Jakke Faux 709545315531 Women's Sz Zip Bcbgeneration Nwt Leather Long Asymmetrisk S YTw0qR1
Perfect Grøn Fremragende J ~ Petite Crew ~ Parka Winter S a5zqAgw
Vinter Parka Overcoat Varm Down 2019 Kvinder Coats Tykke Jacket Long Duck Loose fwqHOx6nd
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimering179 Solgt Jakke Zara Bnwt Etnisk IqpwO

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupCoat 40 All Herringbone Uld Saints qXAxwTP, Projektleder/ingeniør

Down Solitude Spyder Vest Women's Sz farve Vælg fE1qaxn

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Breated Kvinder Double Work Suit Blazer Occident Collar Hot Jacket Coat Lapel Slim 5q6wqUB

 

Burgundy Frakke Sm Goose Ripstop Nuptse Down Red Tnf Puffer Jacket The Face North xHYFvv

Dame 7 Super Jeans Express 8 Sexy Størrelse Ingen Baglommer R Style bikini 0A0rqWfw