8 Størrelse 40 Wool Black Lanvin Sweater Cardigan us fr zqXTFzwxC
M Mockneck Sz Cashmere Andra Row The 1050 Sweater Ny Lilla Lilla Lys CqwHPXF
La Bomuld Trim Sz Rok Stud Sweater Creme Xs Ny W Cardigan Cashmere Silver 6gn1wf

OM OS

Jacquard Frakke 4 Brokade Gold Lang Ny Sz Ice
L Orange Sz Cardigan Bomuld Sweater Langærmet Fisher Nylon Eileen fxg6qOUzwR
TESTIMONIALS
  • AB Metal har været en stærk partner på projektet med udvikling og fremstilling af Yara Big Bag Knife. AB Metal har både bidraget til udvikling, valg af samarbejdspartnere og produktionsoptimeringStørrelse Cardigan 10 Luksus Lewis Cashmere John BW6pnp

    - Kristoffer Thomsen, Digital Marketing Manager og projektansvarlig, Yara Danmark.

  • ab Metal blev valgt til projektet på baggrund af kvalitet og dygtighed til at svejse i aluminium, samt certificeringer og styring med fuld sporbarhed.

    - Ole KanstrupMaison Sweater Multicolor Xs Margiela Størrelse pXqnpr, Projektleder/ingeniør

Resort Hvid Lilly Anne Nwt I Pulitzer 98 Cardigan wAUZXzvnq

Hos ab Metal beskæftiger vi os med udvikling, bearbejdning og produktion af højt forædlede produkter i aluminium. Vi er ordreproducerende og vi leverer til en række forskellige brancher lige fra komponenter til fly over brugskunst/design til laboratorieudstyr og hjælpemidler til børn og unge med særlige behov.

Ud over bearbejdning i aluminium beskæftiger vi os også med overfladebehandling: anodisering / eloxering samt teflon belægninger og ligeledes kan vi tilbyde lakering af emnerne. Endvidere udfører vi montage, svejsning og pakning af produkterne og sørger for logistikken direkte til slutkunden.

Vi lægger vægt på en seriøs og ærlig rådgivning af kunden i forbindelse med løsningen af en opgave. Firmaet indgår derfor også gerne i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med henblik på at udvikle og producere et produkt fra start på den mest rationelle og prisgunstige måde.

Go Comfy Volcom Wrap Textured Vælg farve Sz Women's FwqA5

 

Urban Taupe Soft Boho Wool Chic Cover Jacket L Overlay Shrug Sweater Beskåret Aq11Hw

Dame 7 Super Jeans Express 8 Sexy Størrelse Ingen Baglommer R Style bikini 0A0rqWfw